logo
  • Reserveren
  • Menu
  • Dranken
  • Groepsmenu
  • Catering
  • Over ons
  • Jobs
  • Blog
  • Contact
    • English
logo
  • Menu
  • Dranken
  • Groepsmenu
  • Catering
  • Over ons
  • Jobs
  • Blog
  • Contact
    • English

GroepsDiner

Diner

Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij een geselecteerd menu aan. Deze rijsttafel is een selectie van 23 gerechten van onze kaart in een shift van 2 uur of 2 1/2 uur, die u deelt met elkaar. Bekijk hieronder de menusamenstellingen met de 4 verschillende menu-opties. Prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud geldig tot en met 31 december 2023. 

Menu's

Menu 1
35

Rijsttafel

Menu 2
41

Rijsttafel en voorgerecht (loempia en pangsit)

Menu 3
41

Rijsttafel en nagerecht (kokosijs met spekkoek)

Menu 4
45

Rijsttafel met voor -en nagerecht (loempia en pangsit, kokosijs met spekkoek)

Drankarrangement menu (2/2,5 uur)
22 / 27

Hollandse bar voor 2 of 2,5 uur, koffie/thee, frisdrank, huiswijn (glas), Hertog Jan tapbier 0.25cl

Rijsttafel

De Rijsttafel bevat de volgende gerechten:

Nasi Poetih - Gestoomde witte rijst
Nasi Goreng - Gebakken rijst
Bami Goreng - Gebakken bami
Nasi Koening - Gele rijst
Rendang - Rundvlees in pittige kokossaus
Saté Babi - Varkenssaté met pindasaus
Saté Ajam - Kipsaté met pindasaus
Saté Kambing - Lamssaté met ketjapsaus
Saté Oedang - Saté van grote garnalen met ketjapsaus
Daging Smoor - Gesmoord rundvlees in ketjap met kruidnagel & nootmuskaat
Ajam Panggang Ketjap - Stukjes gegrilde kippendijfilet in een ketjap-pindasaus
Babi Panggang - Gegrilde varkensvlees met zoetzure saus
Pepesan Ikan - Mild pittige witvis gestoomd in bananenblad
Paksoi Tahoe - Roergebakken paksoi en tahoe
Toemis Tjampoer - Groentegerecht van broccoli, paprika, jonge mais, wortel, champignons en peteh
Sajoer Lodeh - Groentegerecht van witte kool, wortel en boontjes in zachte kokosbouillon
Gado Gado - Salade van licht gestoomde groenten met pindasaus & stukjes kroepoek
S.G. Telor - Half eitje in kokossaus
Tahoe Tempeh ketjap - Roergebakken tahoe en tempeh in mild pittige zoete ketjapsaus
Atjar Ketimoen - Gesneden komkommer in helder zuur
Sambal Goreng Kentang -  Zoetpittige aardappelchips
Kroepoek - Crackers van garnalen
Cassave - Crackers van cassave

voorgerecht

Loempia en Pangsit

nagerecht

kokosijs met spekkoek

Lunch (voor groepen)

Voor de mogelijkheden voor grote gezelschappen tussen 12:30 - 15:30 uur kunt u contact opnemen met het restaurant via +31 20 620 0994 of eat@kantjil.nl.

Groepsmenu

Diner

Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij een geselecteerd menu aan. Deze rijsttafel is een selectie van 21 gerechten van onze kaart in een shift van 2 uur of 2 1/2 uur, die u deelt met elkaar. Bekijk hieronder de menusamenstellingen met de 4 verschillende menu-opties. Prijzen zijn per persoon en geldig tot en met 31 oktober 2022. Per 1 november gelden nieuwe prijzen.

Menu's

Menu 1
35

Rijsttafel

Menu 2
41

Rijsttafel en voorgerecht (loempia en pangsit)

Menu 3
41

Rijsttafel en nagerecht (kokosijs met spekkoek)

Menu 4
45

Rijsttafel met voor -en nagerecht (loempia en pangsit, kokosijs met spekkoek)

Drankarrangement menu (2/2,5 uur)
22 / 27

Hollandse bar voor 2 of 2,5 uur, koffie/thee, frisdrank, huiswijn (glas), Hertog Jan tapbier 0.25cl

RIJSTTAFEL
De Rijsttafel bevat de volgende gerechten:

Nasi Poetih - Gestoomde witte rijst
Nasi Goreng - Gebakken rijst
Bami Goreng - Gebakken bami
Nasi Kuning - Gele rijst
Rendang - Rundvlees in pittige kokossaus
Saté Babi - Varkenssaté met pindasaus
Saté Ajam - Kipsaté met pindasaus
Saté Kambing - Lamssaté met ketjapsaus
Saté Oedang - Saté van grote garnalen met ketjapsaus
Daging Smoor - Gesmoord rundvlees in ketjap met kruidnagel & nootmuskaat
Ajam Sereh Pedis - Kipkluifjes in een pittige saus van citroengras
Babi Panggang - Gegrilde varkensvlees met zoetzure saus
Brocolli Tjampoer - Groentegerecht van broccoli, paprika, jonge mais, wortel, champignons
Sajoer Lodeh - Groentegerecht van witte kool, wortel en boontjes in zachte kokosbouillon
Gado Gado - Salade van licht gestoomde groenten met pindasaus & stukjes kroepoek
S.G. Telor - Half eitje in kokossaus
Tahoe Tempeh ketjap - Roergebakken tahoe en tempeh in mild pittige zoete ketjapsaus
Atjar Ketimoen - Gesneden komkommer in helder zuur
Sambal Goreng Kentang - Zoetpittige aardappelchips
Kroepoek - Crackers van garnalen
VOORGERECHT
Loempia en Pangsit
NAGERECHT
kokosijs met spekkoek

Lunch (voor groepen)

Voor de mogelijkheden voor grote gezelschappen tussen 12:30 - 15:30 uur kunt u contact opnemen met het restaurant via +31 20 620 0994 of info@kantjil.nl.
© 2023 Kantjil & de Tijger - Privacybeleid - Website by REIJER®