Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij een geselecteerd menu aan. Deze rijsttafel is een selectie van 21 gerechten van onze kaart in een shift van 2 uur of 2 1/2 uur, die u deelt met elkaar. Bekijk hieronder de menusamenstellingen met de 4 verschillende menu-opties. Prijzen zijn per persoon en geldig tot en met 31 december 2022
GroepsDiner
Diner
Menu's
Menu 1
34
Rijsttafel
Menu 2
39,50
Rijsttafel en voorgerecht (loempia en pangsit)
Menu 3
39,50
Rijsttafel en nagerecht (kokosijs met spekkoek)
Menu 4
42,00
Rijsttafel met voor -en nagerecht (loempia en pangsit, kokosijs met spekkoek)
Drankarrangement menu (2/2,5 uur)
20 / 25
Hollandse bar voor 2 of 2,5 uur, koffie/thee, frisdrank, huiswijn (glas), Hertog Jan tapbier 0.25cl
Rijsttafel
De Rijsttafel bevat de volgende gerechten:
Nasi Poetih - Gestoomde witte rijst
Nasi Goreng - Gebakken rijst
Bami Goreng - Gebakken bami
Nasi Kuning - Gele rijst
Rendang - Rundvlees in pittige kokossaus
Saté Babi - Varkenssaté met pindasaus
Saté Ajam - Kipsaté met pindasaus
Saté Kambing - Lamssaté met ketjapsaus
Saté Oedang - Saté van grote garnalen met ketjapsaus
Daging Smoor - Gesmoord rundvlees in ketjap met kruidnagel & nootmuskaat
Ajam Sereh Pedis - Kipkluifjes in een pittige saus van citroengras
Babi Panggang - Gegrilde varkensvlees met zoetzure saus
Paksoy - Roergebakken paksoy en tahoe
Brocolli Tjampoer - Groentegerecht van broccoli, paprika, jonge mais, wortel, champignons
Sajoer Lodeh - Groentegerecht van witte kool, wortel en boontjes in zachte kokosbouillon
Gado Gado - Salade van licht gestoomde groenten met pindasaus & stukjes kroepoek
S.G. Telor - Half eitje in kokossaus
Tahoe Tempeh ketjap - Roergebakken tahoe en tempeh in mild pittige zoete ketjapsaus
Atjar Ketimoen - Gesneden komkommer in helder zuur
Sambal Goreng Kentang - Zoetpittige aardappelchips
Kroepoek - Crackers van garnalen
Nasi Poetih - Gestoomde witte rijst
Nasi Goreng - Gebakken rijst
Bami Goreng - Gebakken bami
Nasi Kuning - Gele rijst
Rendang - Rundvlees in pittige kokossaus
Saté Babi - Varkenssaté met pindasaus
Saté Ajam - Kipsaté met pindasaus
Saté Kambing - Lamssaté met ketjapsaus
Saté Oedang - Saté van grote garnalen met ketjapsaus
Daging Smoor - Gesmoord rundvlees in ketjap met kruidnagel & nootmuskaat
Ajam Sereh Pedis - Kipkluifjes in een pittige saus van citroengras
Babi Panggang - Gegrilde varkensvlees met zoetzure saus
Paksoy - Roergebakken paksoy en tahoe
Brocolli Tjampoer - Groentegerecht van broccoli, paprika, jonge mais, wortel, champignons
Sajoer Lodeh - Groentegerecht van witte kool, wortel en boontjes in zachte kokosbouillon
Gado Gado - Salade van licht gestoomde groenten met pindasaus & stukjes kroepoek
S.G. Telor - Half eitje in kokossaus
Tahoe Tempeh ketjap - Roergebakken tahoe en tempeh in mild pittige zoete ketjapsaus
Atjar Ketimoen - Gesneden komkommer in helder zuur
Sambal Goreng Kentang - Zoetpittige aardappelchips
Kroepoek - Crackers van garnalen
voorgerecht
Loempia en Pangsit
nagerecht
kokosijs met spekkoek
Lunch
Voor de mogelijkheden voor grote gezelschappen tijdens lunch kunt u contact opnemen met het restaurant via +31 20 620 0994 of eat@kantjil.nl.
Groepsmenu
Diner
Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij een geselecteerd menu aan. Deze rijsttafel is een selectie van 21 gerechten van onze kaart in een shift van 2 uur of 2 1/2 uur, die u deelt met elkaar. Bekijk hieronder de menusamenstellingen met de 4 verschillende menu-opties. Prijzen zijn per persoon en geldig tot en met 31 december 2022.
Menu's
Menu 1
34
Rijsttafel
Menu 2
39,50
Rijsttafel en voorgerecht (loempia en pangsit)
Menu 3
39,50
Rijsttafel en nagerecht (kokosijs met spekkoek)
Menu 4
42,00
Rijsttafel met voor -en nagerecht (loempia en pangsit, kokosijs met spekkoek)
Drankarrangement menu (2/2,5 uur)
20 / 25
Hollandse bar voor 2 of 2,5 uur, koffie/thee, frisdrank, huiswijn (glas), Hertog Jan tapbier 0.25cl
RIJSTTAFEL
De Rijsttafel bevat de volgende gerechten:
Nasi Poetih - Gestoomde witte rijst
Nasi Goreng - Gebakken rijst
Bami Goreng - Gebakken bami
Nasi Kuning - Gele rijst
Rendang - Rundvlees in pittige kokossaus
Saté Babi - Varkenssaté met pindasaus
Saté Ajam - Kipsaté met pindasaus
Saté Kambing - Lamssaté met ketjapsaus
Saté Oedang - Saté van grote garnalen met ketjapsaus
Daging Smoor - Gesmoord rundvlees in ketjap met kruidnagel & nootmuskaat
Ajam Sereh Pedis - Kipkluifjes in een pittige saus van citroengras
Babi Panggang - Gegrilde varkensvlees met zoetzure saus
Brocolli Tjampoer - Groentegerecht van broccoli, paprika, jonge mais, wortel, champignons
Sajoer Lodeh - Groentegerecht van witte kool, wortel en boontjes in zachte kokosbouillon
Gado Gado - Salade van licht gestoomde groenten met pindasaus & stukjes kroepoek
S.G. Telor - Half eitje in kokossaus
Tahoe Tempeh ketjap - Roergebakken tahoe en tempeh in mild pittige zoete ketjapsaus
Atjar Ketimoen - Gesneden komkommer in helder zuur
Sambal Goreng Kentang - Zoetpittige aardappelchips
Kroepoek - Crackers van garnalen
Nasi Poetih - Gestoomde witte rijst
Nasi Goreng - Gebakken rijst
Bami Goreng - Gebakken bami
Nasi Kuning - Gele rijst
Rendang - Rundvlees in pittige kokossaus
Saté Babi - Varkenssaté met pindasaus
Saté Ajam - Kipsaté met pindasaus
Saté Kambing - Lamssaté met ketjapsaus
Saté Oedang - Saté van grote garnalen met ketjapsaus
Daging Smoor - Gesmoord rundvlees in ketjap met kruidnagel & nootmuskaat
Ajam Sereh Pedis - Kipkluifjes in een pittige saus van citroengras
Babi Panggang - Gegrilde varkensvlees met zoetzure saus
Brocolli Tjampoer - Groentegerecht van broccoli, paprika, jonge mais, wortel, champignons
Sajoer Lodeh - Groentegerecht van witte kool, wortel en boontjes in zachte kokosbouillon
Gado Gado - Salade van licht gestoomde groenten met pindasaus & stukjes kroepoek
S.G. Telor - Half eitje in kokossaus
Tahoe Tempeh ketjap - Roergebakken tahoe en tempeh in mild pittige zoete ketjapsaus
Atjar Ketimoen - Gesneden komkommer in helder zuur
Sambal Goreng Kentang - Zoetpittige aardappelchips
Kroepoek - Crackers van garnalen
VOORGERECHT
Loempia en Pangsit
NAGERECHT
kokosijs met spekkoek
Lunch
Voor de mogelijkheden voor grote gezelschappen tijdens lunch kunt u contact opnemen met het restaurant via +31 20 620 0994 of info@kantjil.nl.